U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8000 Brugge

Omschrijving

Prachtige authentieke woning

Deze prachtige authentieke woning is gelegen in een residentiële rustige buurt in hartje Brugge en is voorzien van alle ruimte en comfort. Dit op wandelafstand van de markt en de nabij gelegen handelszaken. Er is een inkom met ontvangstplaats en apart toilet, ruime leefruimte met open ingerichte keuken en charmante stadstuin met terras. Verder zijn er 3 slaapkamers, kwalitatieve badkamer en afgewerkte zolderruimte. Als laatste is er in dit pareltje nog een ruime 17e-eeuwse wijnkelder, voorzien van wasplaats.

Indeling: inkom met ontvangstplaats en toilet/ ruime living (vooraan parket en achteraan marmer: 35m²)/ modern ingerichte keuken: dampkap, koelkast, diepvries, oven, mircogolf, vaatwasmachine, keramische kookplaat/ 1e verdieping: nachthall met toilet/ ingerichte luxe-badkamer met dubbele lavabo, ligbad en aparte douche/ slaapkamer 1 (parket)/ slaapkamer 2 (parket)/ slaapkamer 3 (parket)/ verder: ruime, afgewerkte zolder-hobbyruimte/ zonnige stadstuin met terras/ grote 17e-eeuwse kelder met berging en wasplaats.

*bewoonbare oppervlakte 231m²

Voor meer informatie of een bezoek contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 ('t Zand) Brugge.


Blijf op de hoogte

Schrijf u in en ontvang als eerste ons recentste aanbod dat voldoet aan uw zoekcriteria.

Maak uw zoekprofiel
Terug naar boven
Sluit menu De Smet & Poupeye